Regele a murit – traisca regele!

Azi am demontat motorul vechi de la observator. Au disparut odata cu el o multime de fire de pe peretii observatorului – intrerupatorul de comanda manuala, firul de alimentare, firul care ducea la yala electromagnetica (de care nu mai este nevoie acum) precum si yala in sine. Totul arata mult mai curat acum (in sensul de mai putin aglomerat) si de sarbatorile astea, daca vremea va fi la fel de blanda, o sa curat peretii care au ramas de vopseaua alba care se exfoliaza si o sa-i vopsesc cu grundul special pentru tabla zincata, ce are culoarea maro – care o sa si ramana culoarea de fond a interiorului. E o culoare calda, inchisa, mata si chiar imi place.

Motorul  trebuie sa ajunga acum la Costinesti la George, ca sa-l montez impreuna cu tot ce a mai ramas de facut. Practic as dori cand plec de la el data viitoare, sa-i las un observator operational cu care sa inceapa indata sa faca observatii si poze.

Motorul cel nou de la mine si-a intrat pe deplin in sarcini si functioneaza ireprosabil. Deci „regele a murit -traiasca regele!”

vechi (1)

vechi (2)

Anunțuri
De jimao22 Publicat în ATM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s